Thuiskapper Zoetermeer

Hair by JJ de voordelige thuiskapper Zoetermeer

Thuiskapper Zoetermeer kis-argan-oil-powerserum thuiskapster-man-2

Hair by JJ thuiskapper Zoetermeer komt op afspraak naar u

Ontdek ook de vele voordelen van een professionele thuiskapper als Hair by JJ Zoetermeer, wanneer uw haar geknipt, gekleurd of gestyled moet worden. Bij thuiskapper Hair by JJ Zoetermeer hoeft u zich niet te haasten, want Hair by JJ thuiskapper Zoetermeer komt naar u toe op een tijdstip wanneer het u het beste uitkomt. Daarnaast krijgt u als klant niet alleen de volledige aandacht, maar wordt u in een ontspannen en huiselijke sfeer geknipt, gekleurd en gestyled in elk gewenst model. Bij een gediplomeerd en professionele thuiskapper als Hair by JJ Zoetermeer kunt u ook terecht voor de laatste trends en technieken.

MAAK EEN AFSPRAAK

thuiskapster-man-3 thuiskapster-vrouw thuiskapster-vrouw-2

Een thuiskapper is veel voordeliger dan kappers met een kapsalon

Bij Hair by JJ thuiskapper Zoetermeer bent u voor knippen, verven en stylen veel voordeliger uit, dan bij kappers met een eigen kapsalon in Zoetermeer. Dat is niet zo verwonderlijk. De kosten voor het huren voor een winkelpand en personeel zijn ronduit hoog te noemen. Dan hebben we het nog niet eens over de energiekosten, OZB en interieur. Als kapper met een kapsalon moet men deze kosten in de prijzen verwerken, anders verdient men als kapper in Zoetermeer niets. Dit verklaart de grote prijsverschillen. Door aan klanten te vertellen dat de kwaliteit van een thuiskapper minder goed is, hoopt men klanten te behouden.

Informatie of afspraak thuiskapper Zoetermeer

Als gediplomeerd thuiskapper Zoetermeer kunt mij inschakelen wanneer u woonachtig bent in Zoetermeer. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u mij bellen, mailen of sms-en. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact