totaal-thuiskapster-zoetermeer

Over mij

Mag ik mij aan u voorstellen? Mijn naam is Jessica. Sinds mijn 17e jaar verzorg ik met veel plezier het haar van mijn klanten en geef ik persoonlijk advies welk model het beste bij iemand past. Er zijn namelijk trends en modellen die beslist niet iedereen staan. Mijn uitgangspunt is, dat een klant zich prettig moet voelen wanneer het haar door mij verzorgd is.

Na mijn middelbare schoolopleiding heb Ik de uitgebreide 3 jarige kappersopleiding gevolgd in Dordrecht. Door jaarlijks bijscholingscursussen te volgen kunt u bij mij als ervaren thuiskapster Zoetermeer dan ook terecht voor de laatste trends en technieken. Ook kunt u mij inschakelen voor het verzorgen van bruidskapsels en feestkapsels.

Als ervaren en gediplomeerde thuiskapper Zoetermeer kunt u mij ook inschakelen wanneer een haarkleuring verkeerd is gegaan. Op het gebied van kleuren heb ik de afgelopen 20 jaar veel ervaring opgedaan. Een van mijn specialiteiten zijn de populaire duo kleuringen. Door gebruik te maken van professionele kappersmerken en verschillende technieken ziet u kapsel er top uit.

Voor informatie over alle behandelingen en tarieven verwijs ik u graag naar de prijslijst die u kunt vinden op deze website.

Ook kunt u bij mij terecht voor Olaplex salonbehandelingen.