totaal-thuiskapster-zoetermeer

Hair by JJ de gediplomeerde thuiskapster Zoetermeer

thuiskapster-man-2 thuiskapster-man thuiskapster-vrouw-2

De veelzijdige thuiskapster Zoetermeer voor jong en oud

Een toenemend aantal gezinnen in Zoetermeer maakt voor knippen, kleuren en stylen gebruik van de betaalbare diensten van Hair by JJ, de gediplomeerde en veelzijdige thuiskapster Zoetermeer voor jong en oud. Niet alleen komt dit omdat men als klant veel goedkoper uit is, maar thuiskapster Hair by JJ Zoetermeer komt bij u langs wanneer het u en uw gezinsleden het beste uitkomt. En zeker in deze hectische tijd, waar beide partners een drukke baan hebben, is dit een uitkomst. Door veel klanten wordt het bezoek van de thuiskapster ervaren als quality time.

MAAK EEN AFSPRAAK

thuiskapster-man-3  thuiskapster-vrouw

Bij thuiskapster Zoetermeer Hair by JJ knippen, kleuren en stylen in elk model

Als gediplomeerd en ervaren thuiskapster in Zoetermeer werk ik uitsluitend met professionele kappersmerken als KIS en Olaplex. Deze A-merken stellen mij als thuiskapster Zoetermeer in staat om een duurzaam en hoogkwalitatief model kapsel te leveren. In tegenstelling tot wat veel kappers met een dure kapsalon beweren kunt u bij thuiskapsters als Hair by JJ Zoetermeer u elk model laten knippen, verven en stylen. Er is wel een verschil. U betaalt als klant bij thuiskapster Hair by JJ Zoetermeer een veel lager tarief.

Afspraak of meer informatie thuiskapster Hair by JJ Zoetermeer

U kunt mij als gediplomeerd thuiskapster Zoetermeer voor knippen, kleuren of stylen inhuren wanneer u woonachtig bent in Zoetermeer. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u mij bellen, mailen of sms-en. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact